uFeel.me
И това е щастие
Автор: Slava56,  6 юли 2009 г. в 15:49 ч.
прочити: 613

Когато се завърна
след дълго
(или не толкова дълго)
отсъствие
и някой ми каже:
"Да знаеш
как ми липсваше..."

Когато видя,
че още някой
е добавил стиха ми
в "любими" -
значи
още една душа
съм докоснала...

В такива мигове
не се скъпя.
Последната
искра любов
на другите дарявам.

Защото подареното
стократно се възвръща
и в щастие
и обич засиявам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me