uFeel.me
И тази нощ,
Автор: linapaint,  20 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 552
И тази нощ,
аз отново съм тук!
Луната изгрява,
звездите нежно трептят!
Очаквах да те намеря
- преди как ме откри?
***
И тази нощ,
тиха, спокойна - всички спят,
а аз, звездите побутвам,
като тях нека трептя!
Звезден прашец ще поръся
да не губя следа!
Може би, пак ще се върнеш!
***
И тази нощ,
сърцето докосна,
погали моите коси!
Липсва ми твоята усмивка!
Липсва ми  твоята гръд!
***
И тази нощ,
не оставяй дълго да чакам,
вече умора тежи,
а ти можеш както преди 
да ме откриеш сред тези звезди!
`````````````````````````````````
20/06/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me