uFeel.me
И става по-красив света ...
Автор: anabet,  19 юли 2011 г. в 13:10 ч.
прочити: 284
Понякога се случва нещо ...
толкова невероятно и красиво,
че те изпълва
с нов копнеж и нова сила! ...

После споменът остава дълго жив
и те прави окрилен, щастлив!
Преживяваш този миг
отново, и отново ...
да го съхрани сърцето е готово!

Понякога е нужно нещо ...
толкова малко, но прекрасно -
желание истинско и страстно,
отдаване и вяра в любовта ...

и става по-красив света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me