uFeel.me
И славеите никога не плачат
Автор: Kasiana,  22 февруари 2013 г. в 07:57 ч.
прочити: 252
По слънчевите орбити пътувам
с напъпилите свои светове –
цъфтежа им неистово сънувам
в прегръдката на топли ветрове.

И славеите никога не плачат
в душата ми, разлистила сърце,
огласят сладко клоните на здрача
под звездното усмихнато лице.

Тъгата ми дори избухва в радост
и светло осиява ми деня,
и всяка възраст в мен играе младост,
и бръчките са просто мараня…

Дори да не вървя по цвят от рози,
дори животът ядно да боде,
нектар наливам в зрялото си лозе,
дори да знам, че някой го краде…

Че пътят ми е наниз от жарава,
по който стъпвам още от дете…
Но аз си го обичам до забрава!
Не искам друг Фортуна да плете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me