uFeel.me
И просветлявам...
Автор: Ружена,  17 януари 2012 г. в 13:10 ч.
прочити: 524

Когато тъмнината покрай мен
превзема светлите ми територии
и праща гняв,
изпраща страхове
да ме изпълнят цялата,
до корен,

да ме превърнат в зъзнеща светулка,
във облак черен,
дето мята мълнии

и се изгубя във това безумие
и светлината си на кръст разпъна,
тогава в себе си
и в другите се  вглеждам

и търся сламчица спасителна,
забрава,

или усмивка,
или стръкче от надежда…

И просветлявам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me