uFeel.me
И преродих се...
Автор: linapaint,  16 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 689
(замисъл - като увод за едно начало... и без край...)
Ето,
поемате ме и,
добре ми е,
когато съм във вашите ръце
и разлиствате, лист по лист...
Добре ми е,
когато чувствам вашите очи
и потъвам дълбоко във вашите сърца...
Усещам топлината 
и как изпарява се сълзата...
Слънчев лъч ме гали
и забравям самотата...
Обляна със цветовете на дъгата
летя, като ангел в небесата...
Ето,
поемате ме 
и докосвате ме...
Кажете,
сгреших ли ?
Не ме съдете,
а споделете с приятели добри...
Това съм аз,
Калина
и преродих се в Лина...
```````````````````````
16/06/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me