uFeel.me
И посявам звезди в душите ви...
Автор: vulchebnik,  12 октомври 2011 г. в 21:08 ч.
прочити: 434

 

Нямам дом. Аз съм целият мисъл.
Гол пролазвам по пъпа на Времето
и облизвам солта от гърдите му,
за да стене, познало Безкрая.

Ненаситен, отключвам небето,
впрегнал дъх, на бразди да го поря.
Ако падне звезда, ще е семето,
със което кръга ще затворя.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me