uFeel.me
И пак си влюбен...
Автор: iam,  30 август 2012 г. в 10:22 ч.
прочити: 274
И пак вълните нежно ме прегръщат,
а слънцето изригва сред талази светлина,
отново  спомени в сърцето се завръщат
и пак си влюбен в слънчевата красота.
 
Година след година връщам се на плажа,
а чувствата разтърсват моята душа
и сякаш нямам думи да изкажа
със колко светлина тук пълен е света.
 
Как галят те вълните морски,
обгръщат  те в топъл тюркоаз,
а вятърът нашепва приказки вълшебни
за хиляди души изпаднали в екстаз.
 
Очите влюбено как реят се в безкрая
и запечатват всеки миг на тази красота,
душата  сякаш е открила рая,
жадувана  човешка доброта...
 
И сякаш въздухът изпълнен е с магия
взривява в тебе всички сетива,
а слънцето за теб поднася като месия
най-хубавите чувства на света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me