uFeel.me
И не минава
Автор: rumen popov,  18 октомври 2009 г. в 19:04 ч.
прочити: 557
И не минава ден,
без за теб да си помисля.
Потрепва нещо  в мен,
не знам какво е,
но е истинско.

Затворя ли очи,
ти в миг се появяваш.
Гледаш ме. Мълчиш.
И по своему се забавляваш.

Денят започва,
усещам как сърцето ми тупти.
Обичам те-е думата най-точна.
Слънцето с твоя образ
в прозореца блести.

И не минава минута,
без да се замисля -
\"Къде ли си сега?\"...
Нощта пристъпва,
с тънки токчета обута,
и носи снимката ти в ръка.

Заспивам... в очакване да позвъниш,
при мечтите се скривам-
зажаднял в прегръдка да ме подслониш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me