uFeel.me
И мъжете плачат
Автор: Essy,  2 февруари 2009 г. в 11:24 ч.
прочити: 383

Не е вярно, че мъжете не плачат
и си тръгват когато боли...
Плачат тихо, самотни във здрача,
уморените мъжки очи.

От обида до кръв наранени,
плачат тихо, дори без сълзи.
А сърцето във тях е сломено.
И от болка се гърчи, кърви... 

Плачат тихо по своя си начин.
Без истерии. Безгласно дори.
А когато пред тебе заплачат,
значи вярват във теб, разбери. 

Всяка мъжка сълза е безценна.
Носи в себе си сила и жар.
И когато е с теб споделена
си получил най-ценния дар.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me