uFeel.me
I 'm ok
Автор: Принцеса Променанде,  11 декември 2008 г. в 11:36 ч.
прочити: 351

Нека, нека само няколко

мои сиви, прашни мечти

днес да излязат на светло

и безмълвно, без глас закрещи

утрото хладно, превито на две,

нека с магия подпирам

своето тежко нощно небе,

и гърбът ми на кука прилича,

а сърцето препуска напред,

ако мълнии само привличам -

значи всичко при мен е наред.

Ако вместо кафе сутрин пия

с бучка захар добри новини,

и поглъщам на бурята ехото,

ако в мене все още звучи

на прибоя русалската песен,

значи пътят е мой.

А животът ми - лесен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me