uFeel.me
И когато си отида...
Автор: svetletyy,  14 май 2012 г. в 12:09 ч.
прочити: 305
И когато си отида, 
сълзите ти ще паднат...
Когато вратата
от външната страна затворя,
сърцето ти ще се отвори...
И ще разбере,
че единствено моето сърце,
те е обичало, както никое друго.
Че единствено моите сълзи
са успели да те докоснат,
и само моите въздишки
по теб са оставали 
и може би ще те трогнат...

И когато си тръгна,
тъгата своя път
в теб ще намери...
В себе си тогава ще
откриеш
истинската,
сладка и горчива любов...
След мен следите си ще оставя,
непокътнати, тихи, но дълбоки...
След мен сълзите не ще пресъхнат,
като кладенец, който не спира да работи... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me