uFeel.me
И като птица пак отлитам...
Автор: linapaint,  12 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 460
Луната ме събужда,
в пламъци горя,
и не чувствам топлина!
И ето, газя,
кал, вода, летя,
но защо се спущам,
надолу,
като стрела...
Потапям се,
и пламвам,
търся те,
в пламък и вода,
понасям - гордостта,
и като птица
пак отлитам...
Търся те,
но не те намирам!
Пусто е...
Огъня захвърлям,
потъвам,
в пламъци вода...
Пусто е...
И пак горя!
`````````````````````````
12/04/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me