uFeel.me
И ето, пак е нощ.....
Автор: linapaint,  14 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 609
И ето, пак е нощ,
утрото отдавна мина,
не ми се спи и музика звучи...
`
А сълзите ми се стичат,
заливат ме като вълна
и потапям в музика нощта...
а сърцето ми поема - ритъм на тъга....
`
А там някъде, някой в този час изгаря
в пламъците на огнена искра...
Не им завиждам! Знам, това е любовта!
Да гориш и да не усещаш,
че това е миг, от две сърца...
`
И ето, пак е нощ,
утрото отдавна мина,
не ми се спи и музика звучи...
`
Вълни ме носят към брега,
а там, ме чака самота,
Луна, звезди и хиляди мечти?
Но както винаги сама...
`
А сълзите ми се стичат...
заливат ме като вълна,
потапям в музика нощта...
а сърцето, търси твоята ръка...
```````````````````````````````````````````````````````````````````
14/04/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me