uFeel.me
И дори да е само мечта...
Автор: tndr,  21 януари 2009 г. в 15:52 ч.
прочити: 347

Нарисувай ми слънце.
С пръст, по стъклото.
Под небе посивяло от грижи
искам да видя, че свети.
Без да знам, накъде,
искам с тебе да тръгна.
А край нашите стъпки да стене,
полудяла, зимната виелица.
Ще ме стоплиш със устни,
ще ме пазиш с ръка.
И дори да е само мечта,
нарисувай ми, моля те, слънце!

20.01.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me