uFeel.me
И НЕ ЧУВА
Автор: longin,  16 май 2012 г. в 14:42 ч.
прочити: 173
Ще замълчи и мъдростта...
Пред болката
Ще си направи обиколката
Опит ще сбере
Душата за да изпере
От скръб предателства и самота
Една остава любовта
В лабиринта лута се сама
Небето тихо се смрачи
И просълзи...
Тя мълчи
Болката ни учи
Мъдростта лекува
Любовта е сляпа 
Ама и не чува

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me