uFeel.me
И АЗ ОБИЧАМ
Автор: gugi,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 408
Обичам в тъмнината пуста,
да чувам своето сърце.
Обичам радостта да ме обгръща,
да стиска здраво моите ръце.

Обичам даже самотата гола,
пред нея гола съм и аз,
обичам болката сурова,
тя връща ме към този свят.

Обичам някой да прегръщам
да чувствам нежността във мен,
обичам всяко малко чувство,
така усещам, че съм още жив!

05.09.2007г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me