uFeel.me
Хвърчилото на липсващите думи
Автор: marlene,  5 април 2011 г. в 09:27 ч.
прочити: 207

 


Едва удържам във ръце невидимата, мимолетна връв на думите,
по-лека и въздушна от перцето на бяла птица в синьото бездрумие
изплъзва се от силните ми пръсти, ковани дълго в огъня на грижата,
нехае затова, че векове я търся, а бърза, към онази топка горе-рижата...

Два свята и една охлузена мечта, пътуват със хвърчило мълчаливо,
сама не мога... дива е връвта на тишината в мене - ябълково гнила ...
Вземи ръцете ми греховно - сладки - със тях започва и завършва всичко
по устните ти, моите като приклад ще парят с липсващите думи за „обичам те\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me