uFeel.me
Хумореска
Автор: mese4inko,  1 август 2012 г. в 07:49 ч.
прочити: 274
Нищо че е личен -
от другите не е различен.
Напомня ми че остарявам
и защо се уморявам
макар да помъдрявам.
след него осъзнавам,
че отново от \"житейските\" клишета изоставам.
И пак след него винаги ще се изправям
с \"матрицата Живот\" да се разправям.
А след днешния си пожелавам
дебела броня,
и с нейна помощ се нядявам
от лошотиите на \"хората\"
без проблем да се спасявам.

Имам право днеска да напиша
нестандартна хумореска.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me