uFeel.me
Хухленски истории
Автор: Принцеса Променанде,  19 януари 2013 г. в 12:47 ч.
прочити: 290

Той е мъдър. Говори полека. И меко.

Сякаш вади круши от мед. И е истински.
Той е човекът. Всъщност, просто поет.
Златни чайници сипят звезди, а небето
във мавруда си тъмен ги ръси.
На луната кубето блести, дребни капки
се целят в земята. Само облакът нещо се въси.
Той измисля най-нежните думи.
В някое старо сако къта мигове -
те ухаят на мента. И са страшно зелени.
Той умее да пише стихове. Страшно хубави.
Не като мене . . .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me