uFeel.me
Хубаво е...
Автор: lady_1,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 484

ХУБАВО Е...

Хубаво е на този свят,
да знаеш ,
че някой те обича.
Без това сме
потънали в грижи
и ако знаеш ,че
има някого до теб,
грижите ще бъдат
на половина по леки.
Любовта е най-хубавото
чувство,
понякога коварна дори,
но въпреки това човек
е винаги готов
пак да преживее,
това прекрасно чувство.
Когато си влюбен,
си малко загубен дори.
Когато си влюбен,
не мислиш ти трезво
и вършиш неща ,
който не би сторил
преди.
Любовта е свято чувство,
затова не бива
човек да се шегува
с някой друг,
защото най-боли
несподелената любов.

(София,02.12.2005г.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me