uFeel.me
Хубаво е когато
Автор: klorans,  15 март 2011 г. в 20:50 ч.
прочити: 435
Колко е хубаво, когато някой
хареса вътрешното ти аз.
А не търси красива визия или
пък секси глас.

Колко е хубаво, когато някой
хареса радоста в очите ти.
А не се вглежда само в краката
или гърдите ти.

Хубаво е, когато някой
ти подаде ръка да потанцувате
или повървите, а не за да
те вкара в леглото знаейки,
че няма да спите.

Хубаво е, когато някой
мисли за теб като цяло,
а не само за твоето тяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me