uFeel.me
Хубава!
Автор: voda,  4 юли 2011 г. в 19:10 ч.
прочити: 275
Косите й вейнал тих пролетен вятър.
Очите й – късче небе,
където най-първо се буди зората
и птица задморска гребе.
 
А устните  даже смълчани се вричат.
Лицето – невинност и зов...

И как ли такава жена се обича?
И как ли дарява любов?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me