uFeel.me
Хороскоп
Автор: beibi,  4 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 419
Не вярвам в хороскопи
но чета ги с интерес.
Звездите днес вещаят,
че любовта ми е на шест.

Късметът малко изневерява
с цели три пункта изостава.
А здравето ми е на пет,
всичко ще ми е наред.

Финансите стоят на три,
кога ли ще станат по-добри.
Кариерата ми е на две,
а с контактите съм още по зле.

Работата стои все на пет,
просто да не повярва човек,
как във тази пролетна умора
не ми дадоха малко отмора.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me