uFeel.me
Хората са ...
Автор: nevidima,  5 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
Хората са същества умеещи да обичат и да дават любов.
Но винаги един чифт очи те карат да изтръпваш, да чувстваш как коленете ти омекват и не знаеш, ако кажеш нещо дали ще сгрешиш или не.
Винаги се чувстваме на кръстопът, винаги и аз се чувствам така...сякаш нещо в мен се пречупва и искам да го изкрещя на целия свят,искам да изкрещя колко силно обичам и колко силно ме боли.
Винаги срещайки едни очи в съня си, мисля колко не ми достига, за да съм при тях. Винаги ме спира разума, мислейки, че всичко е илюзия.
И винаги връхлитат въпроси: "Защо на мен се случи?", "Защо точно аз трябваше да се влюбя,защо точно в него?".А отговор така и няма.Но замисляйки се върху живота и нещата заобикалящи ме, откривам колко очи ме наблюдават и минават покарай мен, очакващи да ги погледна както аз искам да ме погледнат само "моите" две очи, по същия опияняващ начин.
Винаги съм смятала ,че мъжа до мен трябва да има заслепяващ поглед и чар в повече,но не забелязвам мъката и тъгата,която причинявам на заобикалящите ме,защото осъзнах ,че те чакат същия поглед ,същото усещане,същите жестове и думи които чакам аз...
Но как да кажа "Извинявай, но не те обичам”... нямам сърце,за да го кажа...нямам сърце вече и за да обичам.А знам колко болят тези думи и единственото, което ми остава е да бъда лошата в живота, да ме обвиняват”, че защо така, а не иначе”... Но никой не разбира и не открива болката, стаена дълбоко в мен. Винаги всички казват "Разбери ме!",но никога никой не разбира мен,защото хората са егоисти,опитват се да ми подражават ,да ме нараняват по същия начин по който ги наранявам аз,но никой от тях не разбира ,че аз не го правя за отмъщение...от злоба..., аз го правя ,защото винаги се опитвам да спестя на някой нещо,да накарам тези хора да страдат значително по-малко отколкото съм страдала аз...защото знам какво чувстват.Опитвам се да предпазя тях.
А в същия момент искам да крещя ,да плача ,да излея всичко в мен.Да изкрещя как силно обичам ,а не мога да притежавам.Сякаш спомена не се заличава ,а пари все по-горещо...
To be continue...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me