uFeel.me
Хората около мен
Автор: shepota_na_vqtura,  31 март 2011 г. в 00:07 ч.
прочити: 221

Хора много около мен,
приятели, приятелки и какво ли не.
Всички те държат на мен,
както и аз разбира се.
Не ще ги оставя те да са сами,
заедно ще сме в беди
и ще споделяме щастието си винаги.
Крачат те до мен сега
и държат ме за ръка,
да не би да се изгубя
в тъмнината на нощта!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me