uFeel.me
Хората-Енти
Автор: vesselin,  29 септември 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 369

Не сечете дървото на спомена,

то е всичко, което сме ние,

че без него и обич особена

трудно в нас ще реши да се свие.

 

 В него, знайте, се крие основата

на това, дето можем да бъдем,

само трябва да чуем природата

и да спрем с нея все да се лъжем.

 

Щом изпием потока на времето

всеки изгрев ще стане вълшебен

и ще видим с очите на семето,

че сме вечни и всеки е ценен.

 

Не сечете дървото на спомена,

там са нашите светли моменти,

а без клони самотен е коренът

и сме смъртни ний Хората-Енти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me