uFeel.me
Хм...
Автор: gd3,  8 юни 2013 г. в 03:20 ч.
прочити: 243
Онзи ден ми звънна телефонът!
Чу се дрезгав глас: 
- Аз съм живота, искаш ли да се сгодим?
Отговорих му:
- В момента съм зает, нека да се чуем пак утре.

Мина време и аз мисля по въпроса,
но защо пак точно мен избрал е.
Какво и кому толкова съм сторил,
че да иска аз да съм човека.

Продължавам да мисля и гадая,
какъв отговор да дам!
Когато звънне пак,
ще мисля бързо и отговоря еднозначно!!! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me