uFeel.me
Хирург
Автор: mese4inko,  10 юли 2012 г. в 07:45 ч.
прочити: 254
Да бях хирург или  Гуру мощен,
щях да оперирам и деня и нощем.
Със днешната цивилизация няма да остана
и ден без операция.
Тясно ще се профилирам-
няма нужда пациенти с мъка да събирам.
От гузна съвест спешно ще ги оперирам.
Доста работа ще си отворя,
но аз съм свикнал да работя
и за \"плата\" да не споря.
И за да е туй дело резултатно
съм готов да оперирам и безплатно!
А вий приятели с перата помогнете
да надяна ръкавиците халата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me