uFeel.me
Хей, врабче!
Автор: Lidis,  12 април 2011 г. в 18:25 ч.
прочити: 210
ХЕЙ, ВРАБЧЕ

Хей, врабче  рошаво,сиво
гладно трохичките сбираш,
Не се пъчи смешно- фалшиво
малко си, нима не разбираш?

Не пориш въздуха с мощни крила,
подскачаш с крачета криви и тънки
ровиш и търсиш в боклука храна
не пееш песните звънки. . .

Крачиш вдигнало гордо глава
кацаш по цъфнали трънки,
но не оставяш с летежа следа
само правиш на другите спънки.


13.04.2011г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me