uFeel.me
Хей, пролет, ти добре си ми дошла!
Автор: hrizantema,  20 март 2010 г. в 10:42 ч.
прочити: 373
На борчето врабчета чуруликат,
 под галещата слънчева ръка
 и иде ми високо да извикам:
\"Хей, пролет, ти добре си ми дошла!\"

Зелената ти свежест ме опива
 и мирисът на цъфнали цветя,
а твоята усмивка закачлива,
докосва всичко живо на света!

В душата ми събуждаш ти копнежи
 и иска ми се чак да полетя,
очите ти красиви ме разнежват
 и този стих на теб ще посветя!


Поздрави за всички мили хора от този сайт! Честита пролет!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me