uFeel.me
Хайку в рими
Автор: argonyk,  1 април 2011 г. в 20:21 ч.
прочити: 242

Алеле майку,

изтрещял съм тотално -

прописах хайку.

 

            #

 

Захар на бучки

от отминали случки...

Всички са кучки...

 

             #

 

Празна кратуна

върху кожа и кости -

смешна бабуна.

 

             #

 

Свиря със устни

между два бели бряга...

И твойте са вкусни.

 

              #

 

Ако мъ четът

хора с по-висок морал -

знам си - пръч съм дрът...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me