uFeel.me
Хармония (2)
Автор: Tonica15,  24 ноември 2010 г. в 12:16 ч.
прочити: 509
У нея имаше всичко -
отзивчивост и съвършено съотношение
между нежност и страст,
искрящи очи - имащи за цел да омайват.
Тя беше пълното съвършенство.
Пълната хармония.
Но за съжаление - тя беше мечта.
Една красива но невъзможна мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me