uFeel.me
Харесва ми...
Автор: coldy_girl,  19 август 2008 г. в 20:37 ч.
прочити: 399

Обичам да си лош,

oбичам да си груб,

но като те погледна

за миг да ставаш друг...

Харесва ми стилът ти

на лошото момче...

Харесва ми гласът ти –

плътен и дълбок,

когато се опитваш

да се покажеш лош

Харесва ми когато

всички са край теб

и те да полудяват,

когато ти си мен

Харесва ми да бъда

твоята жена;

да ме обсипваш с нежност

през деня и през нощта.

Харесва ми да мислят,

че си лош и груб,

но с мене ти да бъдеш

съвършено друг -

мил, любящ и готин;

нежен и добър –

мечтата на всяка жена

и врагът на всеки мъж…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me