uFeel.me
Happy birthday
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
Здравей...,здравей,
казах днес на света!

Беше отдавна....,
забравих кога,
но всяка година,
напомня ми тя,
че днес се роди
една прекрасна жена.

Беше отдавна.....,
не помня кога
торта поднесена,
с много цветя,
игриви зайчета
накипрени там
изписали името ми
с плам.

Малки ангелчета,
със сметанови крила,
понесли
запалени свещи
във вид
на искряща звезда.

Беше отдавна...,
не помня кога,
днес,
рождената дата,
напомня ми за това.

С радост ще запаля днес,
една малка светеща звезда,
за да се сбъдне моята,
най-съкровена мечта
и да ми е честит деня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me