uFeel.me
ХАЙКУ 1-10
Автор: firefighter,  13 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 377
Край реката сам
седя.Няма надежда-
няма и мъка.

***

Цяла изгоря
ухайната пръчица.
Седя мълчалив.

***


Твоите устни
върху чашата до мен.
Пролетен вятър.

***

Две насекоми
танцуват в забрава край
цъфналия храст.



***

Заесени се.
Хлад обвя брезичката.
Ранна вечер.

***

Спокойно пада
есенният лист в реката.
Заесени се.

***

Как ме стоплиха
цветята на зимата
върху прозореца.

***

Изморения
от бурята лист падна.
Тиха вечер.

***

Мека вечер.
Горичката прошепва
под летния ветрец.

***

Скучен е краят
на тази морна седмица.
Топъл зелен чай

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me