uFeel.me
Грозотата на душата
Автор: Just`Ju,  19 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 514
Зима е сега.
Нека снегът заличи,
нека снегът скрие
грозотата на душата
и я зарови дълбоко
да потъне в земята,
че на пролет отново да не поникне,
да не излезе на белия свят.
Нека вятърът северен далеч я отвее грозотата
Нека....нека....
Звездите да не я видят, нея,
грозотата на душата,
нека слънцето спре сянката си на нея,
и падналите през есента листа,
скрити под снега я скрият
от всички очи и лица на земята.
Нека никой никога не й дава да се появи на света
такава грозна, тъжна и мъчна.
Пазете я снегове и ледове,
измийте я дъждове и реки,
разкрасете я пролет и есен.
Едва тогава я пуснете от вас да си иде,
Едва тогава нека тя на земята да разкраси светът тъжен и грозен
Както тя беше, както тя не се харесваше...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me