uFeel.me
Грешно семе
Автор: errante,  25 ноември 2011 г. в 23:22 ч.
прочити: 404

Лице от розов порцелан,  полулуни с ресници,

а виолетовите и къдрици са  разпилени в безпорядък.

Усмихва се на сън, навярно гони

спомена за  пеперуди, а може би сънува

улици и градове, които никога не ще познае.

Целувам дъщеря си, грехове които

сама не си простих, текат  във вените и,

влачат водите им кафяви корени,

листа изгнили и мириса на грешно семе.

Навярно, сърцето и от розов порцелан

ще  ги поеме, във кадифената си вътрешност

И бистра, като спомена за пеперуди

Ще потече реката

на времето, което

и принадлежи.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me