uFeel.me
Грешница
Автор: NikOq,  4 юли 2011 г. в 23:51 ч.
прочити: 251
Грешнице... Ела...
 Отново си Ти, тази, която кара сърцето ми 
бясно да тупти.
 Грешнице, недей!
Не си отивай, а спри!
 Отново в ухото ми нежно шепти.
НЕ!  Любовта на друг не проси.
 Давам ти мойта, изпълни света ми с мечти.
Докосвай ме нежно...
 Нека спре да боли.
Искам отново моят свят да си ти.
 Грешнице, Спри! 
Накарай отново сърцето от любов да блести.
   Грешнице... Грешнице...
Любов и сълзи.
 Обичам лицето и твойте очи.
Грешнице, Спри!
  Остани... 
 Само ти караш сърцето да кърви, и пак безспир да тупти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me