uFeel.me
Град на име "Самота\"
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  9 септември 2008 г. в 19:48 ч.
прочити: 420

Сгради, блокове
с тераси високи и страшни
и по тях хора незнайни.

Хора, забързани в свойто ежедневие
хора, затворили се сами в себе си.

Децки глъч от нейде се чува
бебешки плач пронизва мрака
всеки забързан - нищо не чува,
бързо гаснат прозорците по стаите.

Мрак. Тишина.
Черен е денят и още по-черна нощта.
Град без радост,
град на име "Самота"
град с чужди едни за други хора
град неизвестен на света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me