uFeel.me
Говоря само с своята душа
Автор: annavlad,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 699

Вали навън отново силен дъжд.

Измива всяка болка и тъга.

На самотата съм отново в плен,

говоря само с своята душа.

---

Понякога е хубаво така -

оставаш сам със свойте мисли грешни.

Далеч от празния, суетен шум,

оставаш сам със спомените прежни.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me