uFeel.me
Готова съм отново да горя
Автор: Gigitu,  7 март 2012 г. в 14:49 ч.
прочити: 411

Готова съм отново да горя.
Усещам се способна да желая.
Мечтите си наново да творя.
Начало да сложа пак след края.

Времето понесе ме напред.
Далеч назад за да не виждам.
Попаднах вече в нов сюжет
Нови цели в мен прииждат.

Очите пак широко се отвориха.
Ръцете искат някой да допрат.
Преградите в сърцето се събориха.
Готова съм отново да горя.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me