uFeel.me
Горена захар
Автор: galimira,  30 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1128

Горена захар-моят Талин,

Е целият във среднощен сън

В Балтийския примамлив залив

Се стелят нишки сладък дим…

 

От минал век

Със дъх на круши

На билки-ментови цветя

И времето-избликнал ручей

Топи живота във смъртта

 

Горена захар, аз във черно

Коси пшеница, дух-брашно

Една естонска, тъжна птица,

Отрязва плитка от сено---

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me