uFeel.me
Горчива сълза
Автор: tanq_mezeva,  30 декември 2009 г. в 22:07 ч.
прочити: 486
Да преглътнеш сълза, горчива, голяма.
Да я скриеш от себе си чак. Да мълчи.
Да, защото признаеш ли своята драма
тя, сълзата жестока, в теб ще боли.

Ще дълбае дълбоко, там във сърцето,
ще притиска съмнително-вяра, добро,
ще се мъчи да срине всичко в което
до вчера градил си, къща - стъкло.

Урок е, за мен, може би и за всички.
Светлината не може без... тъмнина.
Светим ли само, от горяща свещичка,
се превръщаме бавно в горчива сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me