uFeel.me
Голяма грешка
Автор: Andromaha,  14 април 2010 г. в 21:18 ч.
прочити: 561

Той казва, че съм като майско вино -
кипяща, искаща и жадна...
но трудно даваща да ме отпиват
като кинжал с милувка хладна.

Той казва, че съм като истина -
горчива, сладка и потайна,
но като всички скрити истини
ранявам и оставям рана трайна.

Той казва, че съм като пламък -
разгарящ мъжките огнища,
но разбушуват ли ми вятъра,
след мен остават пепелища.

Как съжалявам, че му дадох ябълка,
да бях си я изяла скришно.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me