uFeel.me
Главоболие
Автор: Death_unlimited,  17 юли 2008 г. в 01:38 ч.
прочити: 351
Навън дъждът вали
а мен главата ме боли
в градината ми не цъфтят цветя
откакто тръгна си от мене тя
звездите вече не блестят
живея аз във вечен ад
и главата още боли
а дъждът по-силно вали
при друг любовта е отлетяла
на друг главата тя е завъртяла
а аз стоя потънал в мрак
а навън дъжда премина в сняг

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me