uFeel.me
*Главоблъсканица!!!*
Автор: l.hiena,  30 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 772

*

Изучих абсолютно всеки зодиак,

изчетох томове за звездния Закон,

но тъй и не разбрах - ах,точно как

обича този пусти... Скорпион?!

*

Дияна ми разказа - можел той

за "Сбогом" просто леко да намигне.

Нима не вижда Скорпиона, Боже мой,

че туй намигане не ще ми стигне?!

*

Не сеща ли, че моята ранена длан

нуждае се от друга длан- лечебна?!

Не! Той обича да живее сам

в бърлога вълча - никому потребен!...

*

Не знае той как, всъщност, се обича,

не знай да се раздавa и прегръща.

Попиташ ли го -винаги отрича,

милувка му даряваш, а шамар ти връща!!!

*

Не чува той, сам в себе си погубен,

тревогата на моя тъжен стон...

И питам се - с какъв акъл се влюбих

от всички в зодиака точно... в Скорпион?!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me