uFeel.me
Гласът на сърцето
Автор: Inga63,  22 ноември 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 380
Все по-трудно редя стихове.
Душата ми - уморена е отдавна.
Не търся и не моля щастие!
Предпочитам в мрака да остана...
Всичко изтривам и зачерквам!
Затова недей да надничаш!
Там е пусто и празно...

Пристан търсил си
в трудните дни,
жаден за ласки и обич.

Душата ми превърна я във пепел,
неспособна да жадува и обича.







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me