uFeel.me
...Глас и тишина...
Автор: sladur4e_uspeh2005,  31 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 210
Глас обграден от самота
потъна в тихата постеля
на деня...
глас обграден от сенки
и тишина...
покри прекрасната душа
на една жена....

Една тишина,тишина
потънала в забравата
на самотата...
тишина обгърнала
сърцето на една жена...
гласът простена в тишината
чу се стон и спомен тъжен,
...мрак обгърна пак света...

Глас и тишина се сляха
във едно...
глас и тишина потънаха
във тихата постеля на
деня....
глас и тишина..глас
и тишина...викаше
със зов студен една жена....




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me