uFeel.me
Gettin Tighter/Става все по-трудно
Автор: stormbringer,  14 ноември 2009 г. в 10:14 ч.
прочити: 370
Показаха ни как да вържем кънките,
загрижените... как да ни пързалят,
познават знаците в света навънка,
калта в подгизналия грапав Граал.

Познават и следите от дебелите подметки,
обичаха със грайфери леда да драскат,
минавахме през всевъзможни странни цедки,
попадайки в света на стихналите маски.

А вървите на кънките ни често се развързват,
пролуките безсрамно се отварят нашироко,
по ледената писта много не избързваме,
не всяка конкуренция е бясна, и жестока.

Да, бяхме много... \"мръсната пасмина\",
обичаха без кънки нас да ни пързалят,
проправяхме за другите в снега пъртина,
но бързаха оцапаните с кал да ни окалят.

Отдавна сме научени да ходим по земята,
останали далеч от... ледените зали,
платихме кънките, висока е цената,
но ние винаги във повече сме дали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me